Blogg

19.04.2015

Kampen om dørstokkmila - en serie

Dørstokkmil, oftere brukt i bestemt form dørstokkmila, er et uttrykk for avstanden det kan føles å gå før en er ute av huset, altså over dørstokken, når motivasjonen mangler. Uttrykket assosieres med manglende tiltak eller nøling.


Produktlink: MXDC Work Out Hood

Les mer...
18.04.2015

Jakten på den perfekte sports-bh’en!

Det bugner av ulike sports-bh’er på markedet, og for mange kvinner inkluert meg selv, er det en evig lang jakt for å finne den perfekte sports-bh’en.  Når man går inn i en butikk eller nettbutikk er det titalls forskejllige sports-bh’er å velge mellom, noe som er helt fantastisk siden alle kvinner er unike og har ulike preferanser, men det er også utrolig lett å bli svimmel av utvalget, og ende opp med å ikke kjøpe noe.


Produsentlink: Odlo

Les mer...
14.04.2015

Aktiv Hobby – nettbutikken for en aktiv hverdag

Velkommen til Aktiv Hobby!

Vi er en gjeng på 6 aktive mennesker som er svært opptatt av en sunn og aktiv livsstil, både for oss selv og for dyrene våre. Vi har vært aktive innenfor ulike sporter og idretter som håndball, sykling, hestesport og hund stort sett hele livet, og vet verdien av å ha en aktiv livsstil. Ikke bare er det kjempemoro, men det er også en utrolig stor helsegevinst!

 

 

Les mer...

Aktiv Hobby AS © 2019 | Powered by Mystore