Frakt, retur og reklamasjon

FRAKT

Vi gjør vårt aller beste for å gi rask levering til våre kunder. Vi vil sørge for at pakken kommer trygt frem til deg så fort som mulig. Normal leveringstid vil være 2-5 arbeidsdager, men dette kan variere avhengig av om vi har varen på vårt eget lager eller fjernlager, eller ved ekstra stor pågang under kampanjeperioder.

Ved valg av gratis frakt vil ordren sendes med brevpost. Det innebærer ingen sporing og ingen forsikring på forsendingen, så det er på eget ansvar.
 

RETUR

Skulle du ønske å bytte farge, størrelse eller bare rett og slett returnere varen, er dette helt i orden for oss. Hos oss har du 30 dagers angrerett, og i denne perioden kan du sende ubrukte varer tilbake til oss. Kriteriene for retur er at varen er ubrukt, ligger i originalforpakningen og har alt av merkelapper. Hvis dette ikke overholdes vil pakken bli sendt tilbake til kunden på kundens regning. Når returen er ferdig behandlet, kan du velge om du vil ha pengene tilbake, en ny vare eller en annen vare til samme pris. For å returnere en vare går du frem på samme måte som ved reklamasjon forklart under, eller ved å benytte deg av angrerettskjemaet du fikk tilsendt på e-post fra oss.

 

REKLAMASJON

Hvis du mottar en vare med feil eller mangler, vil vi selvfølgelig ta i mot den og gi deg pengene eller en ny vare tilbake.

Slik går du frem ved reklamasjon og/eller retur:

1. Logg inn på din brukerkonto hos oss og velg den aktuelle ordren du vil returnere

2. Kopier ordrenummeret, og skriv dette inn i en e-post til kundeservice@aktivhobby.no

3. Merk e-posten med retur eller reklamasjon, og legg til informasjon om hvilket produkt du ønsker å returnere og hvorfor. 

4. Motta returnummer og returadresse på e-post fra oss, og send oss deretter produktet.

Vi kontakter deg når vi har behandlet returen. Vi dekker selvfølgelig fraktkostnader på reklamasjoner.


Hvis det er noe som er uklart, ikke nøl med å kontakt oss!
Du kan kontakte oss via kontaktskjemaet HER, eller sende en e-post direkte til kundeservice@aktivhobby.no


Vi ønsker deg en glad og aktiv dag!

 


Aktiv Hobby AS © 2019 | Powered by Mystore